kurwa impreza zaczela sie o 21, a juz dostalem 7 telefonow gdzie jestem ja pierdole, czas wypierdalac stad elo kurwy jebane _________________ This user's signature has been disabled
chujowa impreza, kibel rozjebany, krew sie polala, znowu musialem sie napierdalac za dziewczyne, no ja pierdole po co to komu, w pizde dostal zalal sie krwia, mi garnitur zalal to kurwa jebana to mu kopa zajebalem i zlamalem nos, znowu bede ciagany po sadach ja jebie _________________ This user's signature has been disabled
chujowa impreza, kibel rozjebany, krew sie polala, znowu musialem sie napierdalac za dziewczyne, no ja pierdole po co to komu, w pizde dostal zalal sie krwia, mi garnitur zalal to kurwa jebana to mu kopa zajebalem i zlamalem nos, znowu bede ciagany po sadach ja jebie
moze przynajmniej był lewakiem _____________________
chujowa impreza, kibel rozjebany, krew sie polala, znowu musialem sie napierdalac za dziewczyne, no ja pierdole po co to komu, w pizde dostal zalal sie krwia, mi garnitur zalal to kurwa jebana to mu kopa zajebalem i zlamalem nos, znowu bede ciagany po sadach ja jebie
zawsze mówie że alkohol dla ludzi którzy nie widzą go przez biede od święta bo po nim zaczynają świrować i się dziwnie zachowywać.
PS. Byłem tam, każdy miał cie za buraka _____________________
w dobrym towarzystwie sie pawel bawisz. nie ogarniam jak mozna isc na impreze ZE ZNAJOMYMI i sie napierdalac z kimkolwiek
czlowieku jesli na imprezie jest 80 osob, to nawet jak do akademika zapraszajac znajomych do siebie na impreze, zawsze znalazl sie ktos kogo nie znalem, wiec _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum