Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

neonaziole
1, 2, 3, 4  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Ne)V(eR

Group: Banned
Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#1 Posted: 06 Oct 2011 06:34 am    Post subject: neonaziole Reply with quote

ja pierdole popierdolency

http://robert-lindsay.blogspot.com/2007/08/russian-neo-nazi-beheading-video.html?zx=4c4df7b8b7eff22d

Sisio

Group: Members
Gold: 5.63

pl.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 06 Oct 2011 06:47 am    Post subject: Reply with quote

2007 - NOWOSC
Back to top
View user's profile Send private message
baroza
omanutong

Gold: 13.29
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 06 Oct 2011 07:32 am    Post subject: Reply with quote

zawsze jak cos takiego widze to marzy mi sie ze mam wielki czerwony przycisk ktory rozsadzi caly ten zajebany kurwidolek pelen zwyrodnialych skurwysynow, razem ze mna, chuj tam

Gold: 0.00

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 06 Oct 2011 08:14 am    Post subject: Reply with quote

Jebać śmieci z Dagestanu i Tadżykistanu - ta akcja z filmiku skierowana była przeciwko nim.
Jakby u nas w Polsce paru ciapatych skrócono o głowę to od razu reszta przestałaby zachowywać się w nieswoim kraju jak mości panowie.
Back to top
Deathray

Gold: 1.30

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 06 Oct 2011 08:46 am    Post subject: Reply with quote

chore poglady srubokreta...

Gold: 0.01
Clan: E-Drama

gm.gif

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 06 Oct 2011 08:47 am    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
Jebać śmieci z Dagestanu i Tadżykistanu - ta akcja z filmiku skierowana była przeciwko nim.
Jakby u nas w Polsce paru ciapatych skrócono o głowę to od razu reszta przestałaby zachowywać się w nieswoim kraju jak mości panowie.

zaruchaj, może Ci przejdzie.

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 06 Oct 2011 08:51 am    Post subject: Reply with quote

Pierdolicie, hiperpoprawni koleżkowie. 100% tolerancja to kał, bo zanika granica pomiędzy dobrem, a złem
Back to top
baroza
omanutong

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 06 Oct 2011 09:13 am    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:

popierasz te akcje z filmiku jako "kontra za dagestan"?

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 06 Oct 2011 09:29 am    Post subject: Reply with quote

Nie popieram tej operacji jako kontry za cokolwiek. Twierdzę jedynie, że gdyby u nas pokiereszowano paru Romów, którzy to są ewidentnie elementem szkodliwym dla naszego społeczeństwa, to ów element przestałby zachowywać się jak paniska. Nie wiem jak u Ciebie na północnych rubieżach RP, ale u mnie, na Śląsku i w górach jest to istotny problem. Śmiecie myślą, że są nietykalni.

Link

Kulturalni Romowie w Limanowej. Moja ciotka mieszka ze 200 m od tego ścierwa. Super kulturka.

/e: A co do Dagestanu i RF to jest to identyczny problem jak u nas z Romami. Ścierwo wraz ze swoją całą 10-osobową, wygłodzoną familią przyjeżdża do Moskwy i już myśli, że jest rdzennym moskwianinem.

Kurwa, na pal z kurwami brudnymi ;DD

Last edited by srubokret on 06 Oct 2011 09:37 am; edited 2 times in total
Back to top
baroza
omanutong

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 06 Oct 2011 09:44 am    Post subject: Reply with quote

Co do brudasów - u mnie na szczęście nie ma takiego problemu.
Jednak piszesz "jebać śmieci z dagestanu", pod filmikiem gdzie ruscy dehumanizują się nad dagestańczykiem, TYLKO dlatego, że tam się urodził. To zabrzmiało jakbyś co najmniej uważał, że "nic takiego".
Wracając do brudasów, Twój pomysł też raczej mocno jebnięty - upierdolić głowy paru losowym cyganom, żeby inni wkurwiający Cię brudasowie się uspokoili?

Last edited by baroza on 06 Oct 2011 09:45 am; edited 1 time in total

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 06 Oct 2011 09:57 am    Post subject: Reply with quote

baroza wrote:
Jednak piszesz "jebać śmieci z dagestanu", pod filmikiem gdzie ruscy dehumanizują się nad dagestańczykiem, TYLKO dlatego, że tam się urodził. To zabrzmiało jakbyś co najmniej uważał, że "nic takiego".
Wracając do brudasów, Twój pomysł też raczej mocno jebnięty - upierdolić głowy paru losowym cyganom, żeby inni wkurwiający Cię brudasowie się uspokoili?

No bo jebać ich. Z jakiej racji niby dagestański wyrzutek ma pałętać się w europejskiej i przede wszystkim słowiańskiej części Rosji? Przypominam też, że przestępczość wśród Dagestańczyków, Czeczenów i innych z Dalekiego Rosyjskiego Wschodu jest znaczna. To właśnie takie grupy przestępcze działają np. w Moskwie.

Ci z NSPR nie dehumanizują się nad tymi "czurkami" tylko z powodu tego, że urodzili się w Dagestanie, czy innym Tadżykistanie. Robią, co robią dlatego, że te ścierwa zaśmiecają europejską część Rosji, że są elementem kryminogennym na znaczną skalę. Pomijam fakt, że ujebanie komuś głowy samo w sobie jest przestępstwem, ale rosyjscy NS'i są w kurwę radykalni - nie to co u nas - same pizdy. No jeszcze w latach 90tych było u nas ciekawie ;DDDDDD

/e: Może nie upierdalać łby, ale gdyby tak wzmógł się sprzeciw społeczeństwa przeciwko imigrantom byłoby superfajnie.

Last edited by srubokret on 06 Oct 2011 10:00 am; edited 2 times in total
Back to top
GURU_PVM

Gold: 0.40

us.gif

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 06 Oct 2011 10:11 am    Post subject: Reply with quote

Łukasz, ty śmieciu, wychodzisz czasem z domu? Wchodzę tu rzadko, ale zawsze widzę twoje gimnazjalne posty. Znajdź dziewczynę, zaruchaj albo najeb się po prostu z kolegami. Brnąc dalej w tym gównie, będziesz mieszkał z twoją matką kurwą, aż ona nie zdechnie. Później będziesz mógł pracować na myjni za marne 700zl. Tak, wyjechałem do innego kraju i jest mi zajebiście. Nie widzę powodu, dla którego powinienem wrócić do tej śmiesznej Polski. Przynajmniej nie teraz, gdy u władzy są tacy ludzie.
Back to top
Ne)V(eR

Group: Banned
Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#13 Posted: 06 Oct 2011 10:17 am    Post subject: Reply with quote

co jak co ale sa inne sposoby pozbywania sie smieci, na pewno nie w ten sposob, skrajna prawica jest tak samo niebezpieczna co skrajna lewica, obie strony daza do przemocy, co wedlug jakichkolwiek norm wychodzi poza granice prawa. Nawet polska mafia w bardziej humanitarny sposob straszyla swoich wrogow nizeli te neonaziole. Ten film to nie przestroga dla Dagestanczykow, tylko ze my potrafimy kogos usmiercic i z Toba tez to zrobimy, jesli sie bedziesz stawial. To jest pokaz sily
srubokret

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 06 Oct 2011 10:17 am    Post subject: Reply with quote

GURU_PVM wrote:
Łukasz, ty śmieciu, wychodzisz czasem z domu? Wchodzę tu rzadko, ale zawsze widzę twoje gimnazjalne posty. Znajdź dziewczynę, zaruchaj albo najeb się po prostu z kolegami. Brnąc dalej w tym gównie, będziesz mieszkał z twoją matką kurwą, aż ona nie zdechnie. Później będziesz mógł pracować na myjni za marne 700zl. Tak, wyjechałem do innego kraju i jest mi zajebiście. Nie widzę powodu, dla którego powinienem wrócić do tej śmiesznej Polski. Przynajmniej nie teraz, gdy u władzy są tacy ludzie.

Nie wiem kim jesteś, ale jesteś niezłym imbecylem skoro wyjeżdżasz do mnie z takimi argumentami.
Chuj Ci do tego co robię ze swoim czasem. Nie mam ochoty dziś pić ani włóczyć się z kumplami i koleżankami po mieście etc etc.

Skurwiaj, jednym słowem.

Ne)V(eR wrote:
co jak co ale sa inne sposoby pozbywania sie smieci, na pewno nie w ten sposob, skrajna prawica jest tak samo niebezpieczna co skrajna lewica, obie strony daza do przemocy, co wedlug jakichkolwiek norm wychodzi poza granice prawa. Nawet polska mafia w bardziej humanitarny sposob straszyla swoich wrogow nizeli te neonaziole. Ten film to nie przestroga dla Dagestanczykow, tylko ze my potrafimy kogos usmiercic i z Toba tez to zrobimy, jesli sie bedziesz stawial. To jest pokaz sily

Eee tam, pierdolisz. Czeczeni też podobnie obchodzą się z Rosjanami. Niech umierają.

Czytaj to -> http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2,_%D0%95%D0%B2%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

Last edited by srubokret on 06 Oct 2011 10:25 am; edited 2 times in total
Back to top
srubokret

Status:
Warn:

Post#15 Posted: 06 Oct 2011 10:26 am    Post subject: Reply with quote

Eee, zmień sobie język, bo szukałem tego na rosyjskiej wiki, kurwa.
Back to top
baroza
omanutong

Status:
Warn:

Post#16 Posted: 06 Oct 2011 10:34 am    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
baroza wrote:

No bo jebać ich. Z jakiej racji niby dagestański wyrzutek ma pałętać się w europejskiej i przede wszystkim słowiańskiej części Rosji? Przypominam też, że przestępczość wśród Dagestańczyków, Czeczenów i innych z Dalekiego Rosyjskiego Wschodu jest znaczna. To właśnie takie grupy przestępcze działają np. w Moskwie.

Ci z NSPR nie dehumanizują się nad tymi "czurkami" tylko z powodu tego, że urodzili się w Dagestanie, czy innym Tadżykistanie. Robią, co robią dlatego, że te ścierwa zaśmiecają europejską część Rosji, że są elementem kryminogennym na znaczną skalę. Pomijam fakt, że ujebanie komuś głowy samo w sobie jest przestępstwem, ale rosyjscy NS'i są w kurwę radykalni - nie to co u nas - same pizdy. No jeszcze w latach 90tych było u nas ciekawie ;DDDDDD

/e: Może nie upierdalać łby, ale gdyby tak wzmógł się sprzeciw społeczeństwa przeciwko imigrantom byłoby superfajnie.

Z tego samego powodu co miliony polaczków w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemczech itd. Wg tego artykułu koleżka z filmiku wyjechał do Moskwy do pracy. Jak kiedyś w końcu matka zapierdoli Ci kopa w dupę, żebyś się wziął za robotę, to może trochę inaczej na to spojrzysz.

Status:
Warn:

Post#17 Posted: 06 Oct 2011 10:47 am    Post subject: Reply with quote

Ależ ja sprzeciwiam się tej polskiej 'wędrówce ludów" - tym samym nie dziwi mnie fakt, że na wyspach palą domy "polaczków", czy w Niemczech ich biją. Dla mnie to jest normalne i gdybym był takim Angolem sam bym ich napierdalał. Nie spojrzę na to inaczej, bo pracę znajdę w Polsce, w moim kraju. Nie potrzeba mi być jakimś pierdolonym nomadem XXI wieku.

Last edited by srubokret on 06 Oct 2011 10:48 am; edited 1 time in total
Back to top
Azure
The Psychonaut

Gold: 0.10

pl.gif

Status:
Warn:

Post#18 Posted: 06 Oct 2011 11:55 am    Post subject: Reply with quote

ker

Gold: 0.70
Clan: Wypierdalaj

Status:
Warn:

Post#19 Posted: 06 Oct 2011 01:24 pm    Post subject: Reply with quote

zajebali ścierwo w dla siebie słusznej sprawie. U nas też tego jest na tyle dużo że można było by zrobić to samo.

Gold: 0.01

gm.gif

Status:
Warn:

Post#20 Posted: 06 Oct 2011 01:48 pm    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
Ależ ja sprzeciwiam się tej polskiej 'wędrówce ludów" - tym samym nie dziwi mnie fakt, że na wyspach palą domy "polaczków", czy w Niemczech ich biją. Dla mnie to jest normalne i gdybym był takim Angolem sam bym ich napierdalał. Nie spojrzę na to inaczej, bo pracę znajdę w Polsce, w moim kraju. Nie potrzeba mi być jakimś pierdolonym nomadem XXI wieku.

pracujesz?

1 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway