zawsze jak cos takiego widze to marzy mi sie ze mam wielki czerwony przycisk ktory rozsadzi caly ten zajebany kurwidolek pelen zwyrodnialych skurwysynow, razem ze mna, chuj tam _____________________
Jebać śmieci z Dagestanu i Tadżykistanu - ta akcja z filmiku skierowana była przeciwko nim.
Jakby u nas w Polsce paru ciapatych skrócono o głowę to od razu reszta przestałaby zachowywać się w nieswoim kraju jak mości panowie.
Jebać śmieci z Dagestanu i Tadżykistanu - ta akcja z filmiku skierowana była przeciwko nim.
Jakby u nas w Polsce paru ciapatych skrócono o głowę to od razu reszta przestałaby zachowywać się w nieswoim kraju jak mości panowie.
zaruchaj, może Ci przejdzie. _____________________
popierasz te akcje z filmiku jako "kontra za dagestan"? _____________________
Nie popieram tej operacji jako kontry za cokolwiek. Twierdzę jedynie, że gdyby u nas pokiereszowano paru Romów, którzy to są ewidentnie elementem szkodliwym dla naszego społeczeństwa, to ów element przestałby zachowywać się jak paniska. Nie wiem jak u Ciebie na północnych rubieżach RP, ale u mnie, na Śląsku i w górach jest to istotny problem. Śmiecie myślą, że są nietykalni.
Kulturalni Romowie w Limanowej. Moja ciotka mieszka ze 200 m od tego ścierwa. Super kulturka.
/e: A co do Dagestanu i RF to jest to identyczny problem jak u nas z Romami. Ścierwo wraz ze swoją całą 10-osobową, wygłodzoną familią przyjeżdża do Moskwy i już myśli, że jest rdzennym moskwianinem.
Kurwa, na pal z kurwami brudnymi ;DD
Last edited by srubokret on 06 Oct 2011 09:37 am; edited 2 times in total
Co do brudasów - u mnie na szczęście nie ma takiego problemu.
Jednak piszesz "jebać śmieci z dagestanu", pod filmikiem gdzie ruscy dehumanizują się nad dagestańczykiem, TYLKO dlatego, że tam się urodził. To zabrzmiało jakbyś co najmniej uważał, że "nic takiego".
Wracając do brudasów, Twój pomysł też raczej mocno jebnięty - upierdolić głowy paru losowym cyganom, żeby inni wkurwiający Cię brudasowie się uspokoili?
Last edited by baroza on 06 Oct 2011 09:45 am; edited 1 time in total _____________________
Jednak piszesz "jebać śmieci z dagestanu", pod filmikiem gdzie ruscy dehumanizują się nad dagestańczykiem, TYLKO dlatego, że tam się urodził. To zabrzmiało jakbyś co najmniej uważał, że "nic takiego".
Wracając do brudasów, Twój pomysł też raczej mocno jebnięty - upierdolić głowy paru losowym cyganom, żeby inni wkurwiający Cię brudasowie się uspokoili?
No bo jebać ich. Z jakiej racji niby dagestański wyrzutek ma pałętać się w europejskiej i przede wszystkim słowiańskiej części Rosji? Przypominam też, że przestępczość wśród Dagestańczyków, Czeczenów i innych z Dalekiego Rosyjskiego Wschodu jest znaczna. To właśnie takie grupy przestępcze działają np. w Moskwie.
Ci z NSPR nie dehumanizują się nad tymi "czurkami" tylko z powodu tego, że urodzili się w Dagestanie, czy innym Tadżykistanie. Robią, co robią dlatego, że te ścierwa zaśmiecają europejską część Rosji, że są elementem kryminogennym na znaczną skalę. Pomijam fakt, że ujebanie komuś głowy samo w sobie jest przestępstwem, ale rosyjscy NS'i są w kurwę radykalni - nie to co u nas - same pizdy. No jeszcze w latach 90tych było u nas ciekawie ;DDDDDD
/e: Może nie upierdalać łby, ale gdyby tak wzmógł się sprzeciw społeczeństwa przeciwko imigrantom byłoby superfajnie.
Last edited by srubokret on 06 Oct 2011 10:00 am; edited 2 times in total
Łukasz, ty śmieciu, wychodzisz czasem z domu? Wchodzę tu rzadko, ale zawsze widzę twoje gimnazjalne posty. Znajdź dziewczynę, zaruchaj albo najeb się po prostu z kolegami. Brnąc dalej w tym gównie, będziesz mieszkał z twoją matką kurwą, aż ona nie zdechnie. Później będziesz mógł pracować na myjni za marne 700zl. Tak, wyjechałem do innego kraju i jest mi zajebiście. Nie widzę powodu, dla którego powinienem wrócić do tej śmiesznej Polski. Przynajmniej nie teraz, gdy u władzy są tacy ludzie.
co jak co ale sa inne sposoby pozbywania sie smieci, na pewno nie w ten sposob, skrajna prawica jest tak samo niebezpieczna co skrajna lewica, obie strony daza do przemocy, co wedlug jakichkolwiek norm wychodzi poza granice prawa. Nawet polska mafia w bardziej humanitarny sposob straszyla swoich wrogow nizeli te neonaziole. Ten film to nie przestroga dla Dagestanczykow, tylko ze my potrafimy kogos usmiercic i z Toba tez to zrobimy, jesli sie bedziesz stawial. To jest pokaz sily _________________ This user's signature has been disabled
Łukasz, ty śmieciu, wychodzisz czasem z domu? Wchodzę tu rzadko, ale zawsze widzę twoje gimnazjalne posty. Znajdź dziewczynę, zaruchaj albo najeb się po prostu z kolegami. Brnąc dalej w tym gównie, będziesz mieszkał z twoją matką kurwą, aż ona nie zdechnie. Później będziesz mógł pracować na myjni za marne 700zl. Tak, wyjechałem do innego kraju i jest mi zajebiście. Nie widzę powodu, dla którego powinienem wrócić do tej śmiesznej Polski. Przynajmniej nie teraz, gdy u władzy są tacy ludzie.
Nie wiem kim jesteś, ale jesteś niezłym imbecylem skoro wyjeżdżasz do mnie z takimi argumentami.
Chuj Ci do tego co robię ze swoim czasem. Nie mam ochoty dziś pić ani włóczyć się z kumplami i koleżankami po mieście etc etc.
Skurwiaj, jednym słowem.
Ne)V(eR wrote:
co jak co ale sa inne sposoby pozbywania sie smieci, na pewno nie w ten sposob, skrajna prawica jest tak samo niebezpieczna co skrajna lewica, obie strony daza do przemocy, co wedlug jakichkolwiek norm wychodzi poza granice prawa. Nawet polska mafia w bardziej humanitarny sposob straszyla swoich wrogow nizeli te neonaziole. Ten film to nie przestroga dla Dagestanczykow, tylko ze my potrafimy kogos usmiercic i z Toba tez to zrobimy, jesli sie bedziesz stawial. To jest pokaz sily
Eee tam, pierdolisz. Czeczeni też podobnie obchodzą się z Rosjanami. Niech umierają.
No bo jebać ich. Z jakiej racji niby dagestański wyrzutek ma pałętać się w europejskiej i przede wszystkim słowiańskiej części Rosji? Przypominam też, że przestępczość wśród Dagestańczyków, Czeczenów i innych z Dalekiego Rosyjskiego Wschodu jest znaczna. To właśnie takie grupy przestępcze działają np. w Moskwie.
Ci z NSPR nie dehumanizują się nad tymi "czurkami" tylko z powodu tego, że urodzili się w Dagestanie, czy innym Tadżykistanie. Robią, co robią dlatego, że te ścierwa zaśmiecają europejską część Rosji, że są elementem kryminogennym na znaczną skalę. Pomijam fakt, że ujebanie komuś głowy samo w sobie jest przestępstwem, ale rosyjscy NS'i są w kurwę radykalni - nie to co u nas - same pizdy. No jeszcze w latach 90tych było u nas ciekawie ;DDDDDD
/e: Może nie upierdalać łby, ale gdyby tak wzmógł się sprzeciw społeczeństwa przeciwko imigrantom byłoby superfajnie.
Z tego samego powodu co miliony polaczków w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemczech itd. Wg tego artykułu koleżka z filmiku wyjechał do Moskwy do pracy. Jak kiedyś w końcu matka zapierdoli Ci kopa w dupę, żebyś się wziął za robotę, to może trochę inaczej na to spojrzysz. _____________________
Ależ ja sprzeciwiam się tej polskiej 'wędrówce ludów" - tym samym nie dziwi mnie fakt, że na wyspach palą domy "polaczków", czy w Niemczech ich biją. Dla mnie to jest normalne i gdybym był takim Angolem sam bym ich napierdalał. Nie spojrzę na to inaczej, bo pracę znajdę w Polsce, w moim kraju. Nie potrzeba mi być jakimś pierdolonym nomadem XXI wieku.
Last edited by srubokret on 06 Oct 2011 10:48 am; edited 1 time in total
Ależ ja sprzeciwiam się tej polskiej 'wędrówce ludów" - tym samym nie dziwi mnie fakt, że na wyspach palą domy "polaczków", czy w Niemczech ich biją. Dla mnie to jest normalne i gdybym był takim Angolem sam bym ich napierdalał. Nie spojrzę na to inaczej, bo pracę znajdę w Polsce, w moim kraju. Nie potrzeba mi być jakimś pierdolonym nomadem XXI wieku.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum